Om oss

Team Haythrow

 

Johnny Johansson och Benno Karlsson är gänget bakom uppfödarnamnet Haythrow. De har känt varandra i princip så länge de kan minnas eftersom deras fäder ägde hästar ihop sedan sextio-talet (se mer under fliken Historik).

Johnny och Benno köpte sin första häst tillsammans 1978. Bilden är tagen i samband med att Harry Haythrow hyllades för sitt rekord i antal starter i V75.

 

Benno Karlsson jobbar till vardags på Strålfors Fulfillment. Han är gift med Lillian och har barnen Anna, Lovisa och Olof. Benno är den som har koll på att utrustningen är i toppskick. I bakgrunden ses en mycket nöjd Peter Untersteiner efter Harrys första seger i Gulddivisionen i maj 2013.

 

Johnny Johansson jobbar också på Strålfors. Han är särbo med Sylvia och bor på gården där hästarna står uppstallade. Han är den som har B-tränar licensen. Brevid Johnny ses Johan Untersteiner efter en seger i Silverdivisionen på Rättvik sommaren 2012.

 

 

Kontakta oss

 

Johnny Johansson

 

Höslänga 1

 

341 91 LJUNGBY

 

Tfn: 073-382 81 20

 

400johansson@gmail.com

 

 

Kuriosa

Namnet Haythrow

Namnet kommer från gården där vi håller till, nämligen Höslänga i utkanten av Ljungby, Småland. Haythrow är helt enkelt en direktöversättning av Höslänga!

Transport

Hästbussen är en Renault av modell Master. Den är guld värd vid långa resor, både hästar och förare har en bra miljö att resa i.

Stallkatten Greta

Greta är den som håller efter stallmössen så att hästarnas mat får vara i fred. Hon älskar att sova på höskullen eller inne i hästarnas boxar.

Huskatten Laban

Laban och Greta har delat upp sina revir så att Laban regerar i och runt själva huset. När de väl träffar på varandra brukar det bli en hel del morrande.

Copyright © All Rights Reserved